Vuokra-asunnot

Vuokra-asuntojen kunnossapitojärjestelmä

Kun vuokra-asunto on hyvässä kunnossa, se menee helposti vuokralle ja siitä voi pyytää kohtuullisen vuokran. Jos asunto ei vastaa vuokralaisten toiveita kunnon osalta, se jää tyhjilleen ja on tuottamaton omistajalleen. Siksi on tärkeää, että remontointipalvelut ovat ripeitä, luotettavia ja vastaavat sekä omistajan, että asukkaan käsitystä laadusta. Tämä mielessä, olemme hioneet toimintamallimme nimenomaan omistajan tarpeita ajatellen ja toimittaneet yli 35 000 onnistunutta huoneistosaneerausta suurille ja keskisuurille vuokra-asuntoyhtiöille, sekä asuntomanagereille.

Omistajan näkökulmasta, on tärkeää tietää missä kunnossa omaisuus on. Aivan kuten auton omistaja, haluat pitää huoltokirjaa asunnossa tehdyistä remonteista. Salamasaneeraus Oy:n sähköinen kunnossapitojärjestelmä on kehitetty kaupunkien, kuntien, vakuutusyhtiöiden ja muiden yhteisöjen omistamien vuokra-asuntojen kunnossapitotarpeet silmällä pitäen. Järjestelmä kertoo kaikki tekemämme korjaustoimenpiteet, mitä materiaaleja on käytetty ja ne on helppo tarkistaa jälkikäteen. Kaikista kohteista otetaan myös aloitus-, purku- ja lopetuskuvat, jolloin korjaustoimenpiteitä voidaan tarkistella myös kuvamateriaalin pohjalta. Omistajalle ja asuntomanagerille meidän toimintamallimme tuottaa todellista ajan ja rahan säästöä. Vuokraus on helppoa, koska asunnon vuokraajat näkevät reaaliajassa missä vaiheessa remontti on ja tietokatkoksia ei pääse syntymään.

Nopeasti valmiiksi

Asiakaslupauksemme on minimoida vuokranmenetykset ja tarjota asiakkaillemme helppo ja vaivaton ratkaisu muuton yhteydessä toteutettavaan remonttiin, jossa kaikki on ennalta sovittua. Remontit luovutetaan aina ennalta sovittuna ajankohtana avaimet käteen -periaatteella. Nopea ja oikeanlainen remontti lyhentää myös asunnon tyhjillään oloaikaa, ja yksikköhinnoittelun ansiosta kulut pysyvät kurissa. Toimitamme remontit kahdessa viikossa tilauksesta, tarvittaessa jopa nopeammin. Tämä onnistuu, koska käytämme remonteissa ainoastaan omaa henkilökuntaa, emme alihankkijoita. Kaikki tehty työ on siis kotimaista laatutyötä.

Säästöjä oikealla laadulla

Oikea taloudellinen laatu merkitsee, että ette maksa senttiäkään turhasta. Sopimukseen perustuva yksikköhinnoittelu takaa tehokkaan työskentelytavan huomattavasti paremmin kuin perinteinen tuntityömalli. Tällä mallilla budjetit pysyvät hallinnassa ja materiaaleina käytetään ainoastaan yhdessä sovittuja tuotteita. Laatu onkin asia, josta haluamme olla ylpeitä. Siksi olemme sopineet asiakkaittemme kanssa listan asioista, jotka tarkistetaan aina kun kohteessa ollaan. Tavoitteena on, ettei asukkaan koskaan tarvitse tehdä vikailmoitusta, kun hän muuttaa uuteen kotiinsa.

Vähennämme hallintorutiineja

Pitkälle hiottu toimintamallimme säästää monta vaivaa henkilökunnaltanne. Vain kaksi asiaa ja kunnossapito on tiukasti hallinnassa: sähköinen tilausjärjestelmä ja vuosisopimus.

Remontin tilaus hoituu matkapuhelimella tai tablettitietokoneella suoraan huoneistosta. Ei enää hankalia ja pitkiä sähköposteja, ei epätarkkoja puhelintilauksia, vaan yksinkertainen muutaman kohdan ”rastiruutuun” klikkaus riittää ja tilaus on tehty.

Sähköisellä tilausjärjestelmällä tehdyn tilauksen myötä saat myös heti tietoosi loppusumman paljonko tilaamasi remontti maksaa. Pystymme liittämään järjestelmämme mihin tahansa järjestelmään, kuten Tampuuriin – tarvitsemme siihen vain asiakkaalta luvan. Sen jälkeen tilaaminen ja remontin reaaliaikainen seuraamien on helppoa!

Yleisimmät työnkuvaukset

renovation city real estate home house housing

Kuivat tilat

Seinien, kattojen sekä kalusteiden maalaustyöt ja tapetoinnit

shower water city real estate home house housing

Kosteat tilat

Kosteiden tilojen remontit kokonaispakettina rakenteiden kuivauksesta ja LVIS-töistä aina valmiiseen lopputulokseen asti

width city real estate home house housing_1

Lattiat

Laminaatit, matot, vinyylilankut ja muut julkisten tilojen pinnoitteet, sekä listoitukset

love city real estate home house housing

Keittiöt

Kalusteasennukset leikkuulautojen uusinnasta aina kokonaisvaltaiseen keittiöremonttiin LVIS-töineen (ei teollisuuskeittiöt)

garage city real estate home house housing_1

Porrashuoneet, parkkihallit jne.

Yksilölliset saneeraukset, nopeasti ja asukkaat / asiakkaat huomioiden

Siivous

Koska toimitamme remontit muuttovalmiina, kuuluu myös perusteellinen siivous tarjoamiimme palveluihin

handyman tools city real estate home house housing

Pienkorjaukset

Nopean toiminnan joukkomme ovat palveluksessanne, jos kohteessanne tarvitaan pienkorjauksia