Liiketilat

Liike- ja toimistotilojen saneeraus

Selvitysten mukaan jopa yli 10% Suomen toimistotiloista makaa tyhjillään. Tilanne liiketilojen osalta on huomattavasti kriittisempi. Potentiaaliselle vuokralaiselle vallitseva tilanne esittäytyy joko valinnan vapautena, tai suurena haasteena löytää oikeanlaiset tilat oikealla sijainnilla. Omistajan näkökulmasta vajaakäyttö tarkoittaa luonnollisesti tulojen menetyksiä. Hyvästä vuokralaisesta kannattaa siis pitää hyvää huolta, toimitilojen kunto on olennainen vaikuttava tekijä muuttopäätöksiä tehdessä!

Maksuton kartoitus

Jokainen toteuttamamme liiketilaremontti lähtee liikkeelle kohteen kartoituksella. Kartoituksen aikana käymme läpi tulevat toimenpiteet, mitä tulee mahdollisesti purkaa ja miltä uudistetut tilat tulevat valmiina näyttämään. Samalla käymme yhdessä läpi materiaalit, joita remontin yhteydessä käytetään. Maksuttoman kartoituksen avulla kulut pysyvät kurissa ja tiedätte jo etukäteen, paljonko tilan uudistaminen tulee maksamaan. Lisäksi sovimme aina aikataulun sovitulle remontille. Toteutamme remontteja sekä käytössä-, että tyhjillään olevissa kohteissa.

Mitä remontoimme?

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme laatuun. Siksi toteutamme remontteja pääsääntöisesti kohteisiin, missä on tarvetta uudistetuille sisäpinnoille. Pintaremontoitavissa kohteissa olemme varmasti ketterä ja kustannustehokas vaihtoehto ja pystymme tarjoamaan aitoa lisäarvoa asiakkaillemme. Tyypillisiä kohteita ovat lattioiden vaihdot, seinien maalaus, kalusteiden vaihdot, sekä märkätilat. Lisäksi teemme korjausta, sekä maalausta isommissa tiloissa, kuten porraskäytävissä ja parkkihalleissa. Mikäli remonttitarpeesi vaatii mittavia muutostöitä, ilmastoinnin uusimista tai vaikkapa isoja putkitöitä, saattaa joku toinen palveluntarjoaja olla sinulle luontevampi yhteistyökumppani.

Nopeasti valmiiksi

Asiakaslupauksemme on minimoida vuokranmenetykset ja tarjota asiakkaillemme helppo ja vaivaton ratkaisu toteutettavaan remonttiin, jossa kaikki on ennalta sovittua. Remontit luovutetaan aina ennalta sovittuna ajankohtana avaimet käteen -periaatteella. Nopea ja oikeanlainen remontti lyhentää myös kohteen tyhjillään oloaikaa, ja yksikköhinnoittelun ansiosta kulut pysyvät kurissa. Toimitamme remontit hyvinkin nopeassa aikataulussa. Tämä onnistuu, koska käytämme remonteissa ainoastaan omaa henkilökuntaa, emme alihankkijoita. Kaikki tehty työ on siis kotimaista laatutyötä.

Tyytyväisyystakuu

Annamme kaikille toteuttamillemme remonteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli asiakas tai vuokralainen havaitsevat mitä tahansa huomautettavaa, käymme luonnollisesti korjaamassa asian kuntoon. Tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaamme ovat kuitenkin se paras takuu, asiakastyytyväisyys onkin meillä aivan huippuluokkaa!