Vuokra-asuntojen kunnossapitojärjestelmä

Vuokra-asuntosaneerauksissa toimintamallimme on hioutunut huippuunsa viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana, jolloin olemme toimittaneet yli 25 000 huoneistosaneerausta suurille ja keskisuurille vuokra-asuntoyhtiöille.

Salamasaneeraus Oy:n kunnossapitojärjestelmä on kehitetty kaupunkien, kuntien, vakuutusyhtiöiden ja muiden yhteisöjen omistamien vuokra-asuntojen kunnossapitotarpeet silmällä pitäen. Pitkälle hiottu ja yli kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemuksella rakennettu järjestelmä kattaa kaikki taloyhtiön sisätiloissa toteutettavat saneeraustyöt.

Kunnossapitojärjestelmä on räätälöity asiakkaidemme tarpeiden pohjalta ja on täten mahdollista ottaa käyttöön lähes missä tahansa vuokrataloyhtiössä. Järjestelmän tarkoituksena on minimoida vuokranmenetykset ja tarjota asiakkaillemme helppo ja vaivaton ratkaisu muuton yhteydessä toteutettavaan remonttiin.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden säästää aikaa ja resursseja järjestelmällä, jossa kaikki on ennalta sovittua. Remontit luovutetaan aina ennalta sovittuna ajankohtana avaimet käteen -periaatteella. Nopea ja oikeanlainen remontti lyhentää myös asunnon tyhjilläänoloaikaa, ja yksikköhinnoittelun ansiosta kulut pysyvät kurissa.

 1. Säästöjä asuntojen tyhjilläänoloaikaa lyhentämällä

Nopean toimintamme ansiosta pystymme lyhentämään asunnon tyhjilläänoloaikaa ja siten minimoimaan myös remontista johtuvat vuokranmenetykset.

 1. Säästöjä oikealla laadulla

Oikea taloudellinen laatu merkitsee, että ette maksa senttiäkään turhasta. Määrittelette vain laatutason ja teette tarvittavat valinnat asennettavista pintamateriaaleista. Remontin veloitus tapahtuu yksikköhinnoin, esimerkiksi neliöittäin ( m2 ), kappaleissa ( huoneittain ), metreittäin jne. Tällöin maksatte vain tehdystä työstä ja käytetyistä tarvikkeista, ette vajaista maalipurkeista, mattorullista tms. Ja mikä tärkeintä, yksikköhinnoittelu takaa tehokkaan työskentelytavan, päinvastoin kuin perinteinen tuntityömalli.

 1. Hallintorutiineja vähentämällä

Pitkälle hiottu toimintamallimme säästää monta vaivaa henkilökunnaltanne. Vain kaksi asiaa ja kunnossapito on tiukasti hallinnassa: sähköinen tilausjärjestelmä ja vuosisopimus.

Vuosisopimus säästää erillisiltä neuvotteluilta ja helpottaa budjetointia. Lisäksi se alentaa kustannuksia per asuinneliö ja pakottaa meidät vastuulliseen suoritukseen.

Remontin tilaus hoituu matkapuhelimella tai tablettitietokoneella suoraan huoneistosta. Ei enää hankalia ja pitkiä sähköposteja, ei epätarkkoja puhelintilauksia, vaan yksinkertainen muutaman kohdan ”rastiruutuun” klikkaus riittää ja tilaus on tehty.

Sähköisellä tilausjärjestelmällä tehdyn tilauksen myötä saat myös heti tietoosi loppusumman paljonko tilaamasi remontti maksaa.

Vuokra-asuntoremontit

Sertifioitu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa remontit aina ennalta sovittuna ajankohtana, avaimet käteen -periaatteella ja yksikköhinnoiteltuna.

 • Kuivat tilat 
  Seinien, kattojen sekä kalusteiden maalaustyöt ja tapetoinnit.
 • Kosteat tilat
  Kosteiden tilojen remontit kokonaispakettina rakenteiden kuivauksesta ja LVIS-töistä aina valmiiseen lopputulokseen asti. Pintaratkaisuihimme kuuluvat mm. matto- ja laattaratkaisut sekä muovi-, Tremco-epoksi- ja polyuretaanipinnoitteet.
 • Lattiat
  Laminaatit, matot, vinyylilankut ja listoitukset.
 • Keittiöt
  Kalusteasennukset leikkuulautojen uusinnasta aina kokonaisvaltaiseen keittiöremonttiin LVIS-töineen.
 • Porrashuoneet
  Porrashuoneiden saneeraukset yksilöllisesti, nopeasti ja asukkaat huomioiden.
 • Siivous
  Koska toimitamme remontit muuttovalmiina, kuuluu myös perusteellinen siivous tarjoamiimme palveluihin.