Jos oot hyvä tyyppi ja nopeat remontit on hallussa, mikset tulis meille töihin?

Me teemme Salamasaneerauksessa asuntoremontteja ja huoltokorjausasennuksia useamman vuosikymmenen kokemuksella. Nimemme mukaisesti tahti on kovaa, ja joka kuukausi kuittaammekin ajallaan valmistuneeksi noin 300 pientä ja isoa työkohdetta Turun, Tampereen ja Vantaan toimipisteistä.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä työmme jälkeen ja hyvään tekemisen asenteeseen, joten töitä tulee koko ajan lisää ja uusia ihmisiä palkataan tarpeen mukaan.

Me tarjoamme paljon töitä jopa vuosikymmeneksi eteenpäin, kunnon työkalut akkukoneineen, asennusauton ja hyvän työkaveriporukan. Työt tehdään tasavertaisella urakkapalkalla, ja työajoissa, lomatoivomuksissa ym. on aina joustettu tarpeen mukaan.

Jotta pärjäisit meillä, sinun pitää hoitaa remontit ripeästi, siististi ja omatoimisesti, eli osaamista täytyy olla.

Jotta viihtyisit meillä pitkään, sinun pitää olla reilu tyyppi, johon voi luottaa ja jonka pipo ei ole liian piukalla. Suomen kieltä on puhuttava, ymmärrettävä ja kirjoitettava ainakin kohtuullisesti, jotta pystyt käyttämään tabletilla tai kännykällä käytettävää työtilaus- ja palkkaohjelmistoamme, ja ajokortti täytyy olla (B-kortti riittää hyvin).

Jos ceeveet ei oikein taivu, laita vapaamuotoisesti tiedot itsestäsi vaikka sähköpostilla. Muista laittaa myös toimipiste, jossa haluaisit työskennellä (Turku, Tampere tai pk-seutu).

Jos ammattitaitosi ei riitä, mutta halua on vaikka muille jakaa, kerro se meille. Olemme kouluttaneet useita hyviä tyyppejä remonttialalle.

Jos urakehitys ei natsaa nykyisessä työssäsi, kerro sekin meille. Kasvutavoitteemme on kova, ja uusia toimipisteen esimiehiä tullaan tarvitsemaan jatkossakin.